Közélet

További forgalomkorlátozások Makó térségében

További forgalomkorlátozások Makó térségében

2010. július 13., kedd
További forgalomkorlátozások Makó térségében

Makó térségében, az épülő M43 autópálya 43. számú főúti lekötésénél a nagymértékű tranzitforgalom következtében ismét megrongálódott a 4434. jelű összekötő úti csomópontban épülő körforgalom, így a fennálló forgalomkorlátozást 2010. július 15-ig meghosszabbítják. Megkezdődött továbbá a 4415. jelű összekötő út régi és új nyomvonal-csatlakozásának kiépítése, ezért 2010. július 27-ig itt is korlátozás van érvényben - írja a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt sajtóközleménye.

Makó térségében, az épülő M43 autópálya 43. számú főúti lekötésénél a 4434. jelű összekötő úti csomópontban épülő körforgalom korábban megépített cementstabilizáció rétege a tranzitforgalom nyomán megrongálódott, így a csomópontot újra kellett építeni. A nagymértékű tranzitforgalom azonban – figyelmen kívül hagyva az ideiglenes jelzőlámpa piros tiltó jelzését – ismét megrongálta ezen útszakaszt, ezért a kivitelező 2010. július 15. 18 óráig meghosszabbítja a forgalomkorlátozást. A korlátozás ideje alatt a forgalmat háromágú jelzőlámpa irányítja. Megkezdődött továbbá a 4415. jelű összekötő út régi és új nyomvonal-csatlakozásának kiépítése, ezért az úton július 9. 9 óra és július 27. 18 óra között félpályás forgalomkorlátozás van érvényben. A forgalmat jelzőlámpa irányítja, a várakozási idő maximum 5-10 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.