Bulvár

Szült, de nincs újszülött?

Szült, de nincs újszülött?

2010. július 28., szerda
Szült, de nincs újszülött?

A Szentesi Rendőrkapitányság egy június eleji feltételezett szülés körülményeit vizsgálja közigazgatási eljárás keretében - írja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

A rendőrség adatai szerint egy szegvári fiatalasszony június elején megszült, ám mivel elmondása szerint az újszülött nem élt, így a település külterületén elásta. Arra, hogy állapotos volt és szült, mintegy két héttel később, június közepén derült fény, amikor az asszony rosszul lett és szakorvoshoz fordult. A rendőrség a bejelentést követően keresni kezdte az újszülöttet, ám az asszony a pontos helyszínt nem tudta megmondani, így a szentesi rendőrök a polgárőrök bevonásával nagy területen, valamennyi szóba jöhető helyszínen terepkutatást végeztek, ez azonban eredményre nem vezetett, az újszülött holtteste nem került elő. Ráadásul a tudomásra jutásig eltelt hosszabb idő és az ebben az időszakban gyakori esőzés is a sikeres megtalálást hátráltatta. A rendőrség tanúkat hallgatott meg, továbbá több pszichológust is bevont az eset körülményeinek tisztázására. A Szentesi Rendőrkapitányságon a közigazgatási eljárás orvosszakértő bevonásával folyamatban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.