Sport

Nyílt edzés a Pick Szeged kézilabdacsapatánál

Nyílt edzés a Pick Szeged kézilabdacsapatánál

2010. július 20., kedd
Nyílt edzés a Pick Szeged kézilabdacsapatánál

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 2010. július 22-én, csütörtökön nyílt edzésre várja a szurkolókat, támogatókat és a sajtó képviselőit. Az edzés 17.00-18.30-ig tart az újszegedi Városi Sportcsarnokban.

A különleges tréning célja, hogy mind a szurkolók és a támogatók, mind a sajtó találkozhasson a Pick Szeged megújult csapatával, és megtekinthessék, hogyan zajlik a

Skaliczki László

által irányított felkészülés. A Picknél a felkészülési időszak 2010. július 12-én kezdődött, de az első héten még hiányzik a keretből néhány válogatott játékos, akik egy héttel több pihenőt kaptak.

Lékai Máté, Mikler Roland, Törő Szabolcs, Balaz Maros, Tomas Stranovsky

és

Frantisek Sulc

július 19-én csatlakozik a csapathoz, így a nyílt edzésen résztvevők már majdnem az összes játékossal találkozhatnak. Csak

Dusan Beocanin

és

Tóth Mihály

fog hiányozni – előbbi játékos a junior világbajnokságra, utóbbi pedig az ifi Európa-bajnokságra való felkészülés miatt nem lesz Szegeden. A megújult csapat másfél órás edzése után az érdeklődők találkozhatnak és beszélgethetnek a játékosokkal, aláírásokat, és aláírt minilabdákat kérhetnek, közös fotókat készíthetnek. Aki szeretne, bérletet is vásárolhat a 2010/2011-es szezonra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.