Bulvár

Motorost gázolt a gyorsvonat Kiskunfélegyháza közelében (Frissítve)

Motorost gázolt a gyorsvonat Kiskunfélegyháza közelében (Frissítve)

2010. július 20., kedd
Motorost gázolt a gyorsvonat Kiskunfélegyháza közelében (Frissítve)

Motorost gázolt halálra az Aranyhomok InterCity Kiskunfélegyháza közelében; nem járnak a vonatok – közölte kedden a rendőrség és a Mávinform az MTI-vel.

Mihályné Bornemissza Eleonóra

, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és

Peiper Károly

, a Mávinform sajtóügyeletese tájékoztatása szerint a motoros délután fél egy előtt néhány perccel próbált áthajtani a Kiskunfélegyháza előtt mintegy két kilométerre lévő, Mezei úti külterületi fénysorompós vasúti átjárón. A kereszteződésben azonban elütötte őt a Kecskemét felé tartó vonat. A motorkerékpáros – akinek a személyazonosságát eddig még nem sikerült megállapítani – a helyszínen meghalt – mondta a főkapitányság szóvivője. A helyszínelés alatt mindkét sínpáron szünetel a vasúti forgalom - tette hozzá. A Mávinform munkatársa jelezte: a baleset körülményeinek kivizsgálása várhatóan másfél-két órát vesz igénybe. Ezért a Budapest-Szeged vonalon jelentős, akár egy-kétórás késések várhatók. A fennakadások elkerülése, a várakozási idő csökkentése érdekében a MÁV-START Zrt. vonatpótló autóbuszokat rendelt – tette hozzá. Fél négykor érkezett a hír, hogy újra járnak a vonatok a Budapest-Szeged vasútvonal Kiskunfélegyháza és Városföld közötti szakaszán, ahol egy szerelvény korábban halálra gázolt egy motorost - közölte a Mávinform az MTI-vel. A helyszínelés már befejeződött, de a személyszállító vonatok még jelentős késéssel közlekednek, akár egy órát is késhetnek - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.