Sport

Labdarúgás: SZVSE-győzelem a Volán U19-esei ellen

Labdarúgás: SZVSE-győzelem a Volán U19-esei ellen

2010. július 31., szombat
Labdarúgás: SZVSE-győzelem a Volán U19-esei ellen

Szombaton a SZVSE-Gyálarét megyei I. osztályú labdarúgócsapata is tesztmeccset vívott, a vasutasok a Tisza Volán SC U19-es alakulatával mérték össze erejüket. Hegyesi Zsolték magabiztosan verték a fiatalokat.

A Bács megyei I. osztályú Kiskőrös elleni idegenbeli, jövő vasárnap sorra kerülő magyarkupa-meccsre készülő SZVSE-Gyálarét a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján csapott össze a Volán U19-es együttesével. A rekkenő hőségben változatos, jó iramú csatát vívott a két gárda, az elején a volános ifjak kicsit megrángatták a nem sokkal idősebb ellenfél bajszát, majd a SZVSE átvette az irányítást, helyzetek sorát dolgozta ki, s végül négy góllal nyert.

Hegyesi Zsolt

háromszor volt eredményes, kiemelkedően futballozott. Mint az az összeállításokból is kiderül, mindkét kispadon változás történt a nyáron: a Volán ezen korosztályos csapatát

Hüvös Gábor

, míg a vasutasok felnőttjeit

Bóka Ferenc

vezeti. A megyei I. osztály ötödik helyezettjének kerete a nyáron jelentősen átalakult; mint

Sahin-Tóth Dezső

szakmai igazgató a SZEGEDma.hu-nak elmondta, a távozókat saját utánpótlásukból pótolták. Biztosak benne, hogy az ifibajnokságban évek óta bizonyító ifjak a felnőttek között is megállják majd helyüket. Távozott:

Udvari Tamás

és

Szigeti Tamás

(Algyő),

Szőri Zsolt

(IKV Alsóváros),

Völgyi Roland

(Tisza Volán SC Szeged), továbbá

Lajkó Ádám

és

J. P.

próbajátékon vannak. Érkezett:

Fröhlich Tamás

(Tisza Volán SC Szeged),

Boros László

(vissza a Legenda-kupás Röszke II.-ből),

Beleznai Gábor

(Zsombóról vissza), illetve többen a SZVSE-ifiből, így

Magony Tibor, Csobán Róbert, Csobán Krisztián, Fábián Ákos, Lukács Tamás.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

SZVSE-Gyálarét - Tisza Volán SC U19 6-2.

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű.

SZVSE-Gyálarét:

Weszelovszky - Földeák, Beleznai, Hegyesi Á., Ágoston - Simon, Fröhlich - Dürgő, Hegyesi Zs., Fábián - Mangó. Cserék: Csobán R., Csobán K., Magony, Kenderesi, Boros, Lukács. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Tisza Volán SC U19:

Papp M. - Heredea, Szecska M., Dóra T., Szalai, Dedovics, Balogh P., Mucsi, Kéri, Péter-Szabó, Nagy S. Cserék: Szabó M., Gulácsi, Szabó T., Bobán, Szecska D., Klipper, Véber, Ács, Longa. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Hegyesi Zs. 3, Kenderesi, Mangó, Magony, illetve Hegyesi Á. (öngól), Balogh.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.