Sport

Labdarúgás: Orosházán folytatja a Tisza Volán SC

Labdarúgás: Orosházán folytatja a Tisza Volán SC

2010. július 23., péntek
Labdarúgás: Orosházán folytatja a Tisza Volán SC

Négy román próbajátékos érkezik pénteken a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapatához, ők szerdáig győzhetik meg képességeikről Buchholcz Gábor vezetőedzőt. Az első teszt Orosházán vár rájuk: szombaton 10 órakor az NB II újoncának otthonában lépnek pályára a kék-feketék.

Megindult a mozgolódás a Tisza Volán SC Szeged játékoskeretében - tudtuk meg a csütörtök esti tréninget követően

Buchholcz Gábortól

. A mester elmondta: a fél évvel ezelőtt Makóról érkezett

Hadár Attila

Algyőn folytatja pályafutását, ahol korosztályos edző is lesz egyben. A rutinos támadó egy gólt szerzett szegedi színekben tavasszal, igaz, szinte végig sérüléssel bajlódott. A két fél békében vált el egymástól, s kölcsönösen sok sikert kívánt a másiknak. Négy román labdarúgót tesztel viszont a Volán péntektől egészen szerdáig, ők első alkalommal az Orosháza FC elleni, szombaton 10 órakor kezdődő edzőmeccsen mutathatják meg tudásukat. Buchholcz Gábor úgy fogalmazott: természetesen szükség van még játékosokra, viszont csak akkor kerülhetnek Szegedre a román fiúk, ha bebizonyítják, hogy jobbak, mint az itteni futballisták. Élményekkel gazdagodva és önbizalommal telve tért haza a Most Wanted csapattól a szerdán a Fradi ellen a kezdőben szerepet kapó

Kazi László,

s pénteken

Vida Gergely

is megérkezik a nyaralásból, így lassan senki sem hiányzik már a Felső Tisza partról. Sérülés, betegség szerencsére nem hátráltatja a munkát, s a felkészülés körülményei is kiválóak. Ezen a héten kapják - ahogy már írtuk - a legkomolyabb terhelést a srácok, a jövő héttől következhet majd a frissítés. "Kőkeményen dolgozunk, de nagyon várjuk már az orosházi találkozót is. Ellenfelünk az Alföld csoport bajnoka, kinek otthonában tavasszal emlékezetes, feszült meccsen, kilenc emberrel végeztünk 1-1-re. Annak az összecsapásnak az emlékei nyilván élénken élnek még a két együttesben, így hajtós, kemény kis csatára számítok. A békésiek szerdán letették a névjegyüket az NB I-es Szolnok elleni 0-0-lal, még akkor is, ha ebben az időszakban természetesen nem az eredmény, hanem a gyakorlás a lényeg ezeken a mérkőzéseken" - nyilatkozta a szegedi vezetőedző. Szombaton délelőtt tehát az Orosháza FC vár a Volánra, s az is eldőlt, hogy szerda este a szerbiai Törökkanizsára utaznak edzőmeccsre Huszárikék.

A várható kezdőcsapat az Orosháza ellen:

Czirják - Mészáros, Vida, Pénzváltó, Grünwald - Mórocz, Boldizsár, Vágó - Búzási, Kazi, Végh.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.