Sport

Labdarúgás: gólzápor hullott a Szatymaz - Szeged meccsen

Labdarúgás: gólzápor hullott a Szatymaz - Szeged meccsen

2010. július 18., vasárnap
Labdarúgás: gólzápor hullott a Szatymaz - Szeged meccsen
Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Szegedi VSE labdarúgócsapata. A Tisza-partiak a Bordány szombati legyőzését követően ismét egy megyei II. osztályú ellenfélhez látogattak, s szatymazi fellépésük során igencsak jól szórakozhattak a nézők: tizenkétszer zörögtek a hálók. A megyei II. osztály Homokháti csoport negyedik helyezettje után a bronzérmest is legyűrte a SZVSE csapata. A vasárnap esti szatymazi összecsapás első félidejében erősebb összeállításban szerepeltek a vendégek, egyértelműen fölényben játszottak, s Dürgő Péter két, Vágó Andor, illetve Simon István találata révén 4-1-es előnyre tettek szert a szünetig. A második félidőben aztán alaposan felforgatta a Szegedet a szakmai stáb, lehetőséget kaptak a fiatal, rutintalan tehetségek (a két gárda még kapust is cserélt). Ebben a játékrészben egyenlő erők küzdelmét láthattuk, mindkét fél szórta a gólokat: a Szatymaz négyig jutott (finoman szólva sem muzsikált jól a Tisza-parti védelem...), a látogatók "csak" háromig (Simon István távolról bombázott a hálóba, Vágó Andor szemfüles volt egy kipattanónál, Forgács Dávid pedig pazar mozdulattal vágta a bal fölsőbe az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt).

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szatymaz SE - Szegedi VSE 5-7 (1-4). Szatymaz, vezette: Fodor Lajos. Szeged: Weszelovszky G. - Kormányos K., Hegyesi Á., Földeák G., Beleznai G., Fröhlich T., Simon I., Forgács D., Dürgő P., Vágó A., Hegyesi Zs. Cserék: Kenderesi M., Csobán R., Csobán K., Barna G., Hrabovszky Z., Papp Gy. Szakmai igazgató: Sahin-Tóth Dezső. A szegediek gólszerzői: Dürgő P., Simon I., Vágó A. 2-2, Forgács D. (11-esből).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.