Sport

Labdarúgás: a Kecskemét ellen folytatja szerdán a Volán

Labdarúgás: a Kecskemét ellen folytatja szerdán a Volán

2010. július 20., kedd
Labdarúgás: a Kecskemét ellen folytatja szerdán a Volán

Második felkészülési mérkőzését játssza szerda este a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapata. Az ellenfél ezúttal a kék-feketékkel azonos osztályban szereplő Kecskeméti TE II. gárdája lesz.

Harmadik hete zajlik a Volán felkészülése, s ezen a héten kapják a csúcsterhelést a srácok: három délelőtti és négy délutáni tréning mellett két mérkőzés is szerepel a programban. Ha hihetünk az előrejelzéseknek, az időjárás sem lesz kegyes a srácokhoz, hiszen vasárnapig ismét trópusi melegre lehet számítani... "Kőkemény munkát végzünk, de a játékosok állják a sarat. Sérültünk szerencsére nincs, nyaralás miatt

Beretka Péter, Mészáros Zoltán

és

Vida Gergely

hiányzik, de utóbbi kettő szerdán már csatlakozik a kerethez.

Kazi László

is velünk lesz már szerdán a Most Wanted Fradi elleni meccsét követően.

Dargó Balázs

kicsit később, augusztus elején tér vissza, ő most Budapesten dolgozik. A fiatalok közül

Dóra Tamás, Mucsi Máté, Heredea Máté

és

Balog Péter

dolgozik velünk. Ami az új szerzeményeket illeti,

Völgyi Roland

még szokja a kemény terhelést, de igen veszélyesen futballozott a Makó ellen, s a fiatal

Magyar Norbert

is bemutatkozhat majd szerdán a Kecskemét II.-vel szemben. A vajdasági származású irányító középpályás Tompáról kerülhet Szegedre. Szólni kell még

Huszárik Zsoltról:

úgy gondolom, a héten az ő sorsa is eldől" - mondta Buchholcz Gábor vezetőedző. A mester kiemelte: nagyszerű körülmények között készülhetnek, hiszen a pályák állapota kifogástalan, s az öltöző is épül-szépül. A szurkolók szerdán 17 órai kezdettel a Kecskemét II. ellen láthatják a csapatot a Felső Tisza parti stadionban (munkahelyi elfoglaltsága miatt Hadár Attila nem játszhat), majd szombaton 10 órakor az NB II-be frissen feljutott Orosházi FC otthonában lép pályára a Volán.

A Kecskemét ellen tervezett kezdőcsapat:

Dongó - Búzási, Pénzváltó, Vida, Grünwald - Mórocz, Boldizsár, Vágó - Magyar - Völgyi, Végh.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.