Kutyasors – gazdira várva

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megmentésre várnak az ebrendészeti telepre bekerült kutyák és macskák! Az Orpheus Állatvédő Egyesület környezet- és állatvédelmi céllal üzemelteti az ebrendészeti telepet. Megfigyelési idejüket letöltött, veszettség ellen oltott, féregtelenített kutyusok várják örökbefogadók jelentkezését!

Utcán született kutyák keresnek gazdit, illetve olyanok, amelyeket éhesen, szomjasan, vagy az utcán kóborolva találtak meg az állatvédők. Egy másik kutyust elütötték, otthagyták, majd az állatbarátok megmentették, most ő is gazdát keres.
További információ kérhető a +3620/360-98-46-os telefonszámon, a www.zug.hu – Állatbarát Web Kuckóban, fényképek az összes bentlévő állatról a www.ebrendeszet.zug.hu oldalon találhatóak.

Támogassa az állatvédelem helyzetét!
Adó 1%: Orpheus Egyesület – 18464654-1-06
Számlaszám: 11735005-20489094

Ingyenes kiadványrendelés állatbarátoknak: közepes méretű BÉLYEGES – megcímzett válaszborítékért térítésmentesen képeslapok, matricák, plakátok kérhetőek az egyesület postacíméről (6701 Szeged, Pf.: 929).

Előző sztori

A nagy gasztronyomozás Makón és Pusztaszeren

Következő sztori

Hétvégén Havasboldogasszony nagybúcsú