Sport

Kézilabda: a Pick a nyáron nem utazik külföldi tornára

Kézilabda: a Pick a nyáron nem utazik külföldi tornára

2010. július 23., péntek
Kézilabda: a Pick a nyáron nem utazik külföldi tornára

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata augusztus elején kétszer is megmérkőzik Algéria válogatottjával. A szegedi együttes nyáron nem vesz részt külföldi tornán.

A Pick Szeged ügyvezetője,

Bella Árpád

örömmel tapasztalta a nyílt edzésen csütörtökön, hogy mennyien kíváncsiak a formálódó kézilabdacsapatra. A vezető azt szeretné, ha az együttes úgy szerepelne a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is, hogy a szurkolók szeretete töretlen maradjon. „Újra láthatja a szurkolótábor csapatunkat augusztus 4-én és 5-én az újszegedi sportcsarnokban. A Pick Szeged ellenfele Algéria válogatottja lesz. Belépőt természetesen nem szedünk” – tájékoztatta portálunkat Bella Árpád. A Pick Szeged augusztus 13-15-ig Tatabányán, nemzetközi tornán szerepel. A hármas csoportban kitűnő ellenfelekkel játszhat

Skaliczki László

együttese. A német Lemgó és francia Chambery lesz Vadkertiék ellenfele. „Nehéz ellenfeleket kaptunk, de ez nem baj, mert felmérhetjük, hogy hol tart a felkészülésben csapatunk. Az a lényeg, hogy szeptember elejére ütőképes gárdánk legyen. Senki sem lehet türelmetlen a Pick Szegeddel szemben, hiszen tíz új játékos érkezett a keretbe és nagy feladat őket beépíteni, egységes együttessé alakítani. Skaliczki László hihetetlen elánnal, szorgalommal űzi-hajtja a fiatalokat, akik teljesen partnerek a munkában” – mondta az ügyvezető. A Pick Szeged külföldre az idén nem utazik. Bella Árpád szerint ez nem spórolásnak tudható be, hanem - amint fogalmazott - így hozta a sors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.