Bulvár

Kétórás várakozás Röszkén (Frissítve)

Kétórás várakozás Röszkén (Frissítve)

2010. július 15., csütörtök
Kétórás várakozás Röszkén (Frissítve)

Kétórás várakozás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban, ezért a rendőrség az M5-ös forgalmát a 173-as km-nél Tompa irányába tereli - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Fél négykor kaptuk a hírt, hogy ismét hatalmas kocsisor torlódott fel az M5-ös autópályán a Röszke Autópálya-határátkelőhely előtt, ezért a forgalmat a rendőrség ismét kitereli Tompa irányába a 173-as km-nél. A terelés addig tart, amíg a várakozási idő nem csökken jelentősen. Jelenleg egyébként kétórás a várakozás a kilépő személyforgalomban. A hétvégén folyamatos torlódásra kell számítani a határátkelő kilépő oldalán a Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt. Emiatt célszerű Tompa, illetve Tiszasziget felé kerülni, utóbbi átkelőt a magyar és szerb állampolgárok vehetik igényben 8 és 18 óra között. A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő első csoportok miatt vasárnap délután már a röszkei átkelő belépő oldalán is várakozásra számíthatnak az utazók - mondta a főhadnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.