Két edzőmeccs egy nap – edz az FK + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Megkezdte felkészülését a szurkolók csapata. Az FK 1899 Szeged a megye második vonalában szereplő gárdája heti két edzéssel és hétvégi edzőmeccsekkel készül az augusztusi bajnoki rajtra. Hüvös Gábor játékos-edzőnek bőséges, harmincfős keret áll rendelkezésére, sőt erőnléti- és kapusedző, meg orvos is segíti munkáját. A kerethez eddig hat új játékos csatlakozott.

Az FK a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján készül szerda és péntek esténként, s már most szombaton lejátssza első edzőmérkőzését. „Ami valójában két meccset jelent” – fűzte hozzá Hüvös Gábor. „Szerencsére nagy kerettel vágunk neki a felkészülésnek, így rögtön két edzőmeccset is lekötöttünk szombatra. Délelőtt 11-kor az UTC pályán csapunk össze a megye II. bajnokával, délután 17.30-tól pedig a Tisza-Maros csoportban szereplő Hódmezővásárhely II. csapatával mérkőzünk” – a tréner elmondta, hogy a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-nek köszönhetően kiváló körülmények közt edzhetnek, és a szakember gárda is példa nélküli az osztályban, hiszen Kormányos Zoltán erőnléti, míg Bagdi Ferenc kapusedzőként segíti a munkát, Erdélyi Endre „Maca” pedig, ha orvosi segítségre van szükség, bármikor áll a csapat rendelkezésére. A kerethez eddig csatlakozott új játékosok: Csabai László (Tisza Volán SC U19), Dobó Csaba (Sándorfalva), Herczeg Gábor (Tisza Volán SC), Imre Zoltán (Algyő II.), János Olivér (Deszk), Széll Zoltán (Deszk).

no images were found

Előző sztori

Kétórás várakozás Röszkén (Frissítve)

Következő sztori

Kosárlabda: beadta nevezését az SZTE-Szedeák