Bulvár

Intenzív kilépő forgalom Röszkénél

Intenzív kilépő forgalom Röszkénél

2010. július 18., vasárnap
Intenzív kilépő forgalom Röszkénél

Csütörtök reggeltől vasárnap estig negyvenötezer járművel összesen 130 ezren hagyták el Magyarországot a röszkei határátkelőhelynél, ahol esetenként a két órát is elérte a várakozási idő - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t vasárnap este, amikor folyamatossá vált az átkelő forgalma.

Az elmúlt négy napban a Nyugat-Európából szabadságukra hazainduló vendégmunkások miatt több alkalommal is el kellett terelni az M5-ös autópálya forgalmát Mórahalom és Tompa irányába - mondta

Szenti Szabolcs.

A következő hétvégén is intenzív forgalom várható a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, s a szabadságukról visszatérő vendégmunkások miatt már a belépő oldalon is sorok alakulhatnak ki. A főhadnagy ezért azt tanácsolta az utazóknak, elindulás előtt tájékozódjanak az aktuális várakozási időről. Szükség esetén a gyorsabb határátlépés érdekében célszerű Tompa, illetve Tiszasziget felé kerülni, utóbbi átkelőt a magyar és szerb állampolgárok vehetik igényben naponta 8 és 18 óra között – tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.