Bulvár

Halálos gázolás Vásárhelynél

Halálos gázolás Vásárhelynél

2010. július 2., péntek
Halálos gázolás Vásárhelynél

Gépkocsi elé kanyarodó kerékpárost ütöttek el, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Halálos közlekedési baleset történt Hódmezővásárhely és Maroslele között a Batidai út közelében. Egy 56 esztendős hódmezővásárhelyi férfi kerékpározott Makó irányából Batida felé. Eddigi adataink szerint a bekötőúttól mintegy 500 méterre a kerékpáros balra akart kanyarodni, ennek során a hátulról érkező forgalmat figyelve hátrafelé nézett, ám nem vette észre a szemből érkező Audit és eléhajtott. A gépkocsi vezetője az ütközést nem tudta elkerülni és elgázolta a kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárás van ezen útszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.