Bulvár

Eltűnt egy 17 éves szegedi lány - megkerült (Frissítve)

Eltűnt egy 17 éves szegedi lány - megkerült (Frissítve)

2010. július 9., péntek
Eltűnt egy 17 éves szegedi lány - megkerült (Frissítve)

Egy 17 éves szegedi lányt keres eltűnés miatt a Szegedi Rendőrkapitányság – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vadász Beatrix Ildikó

2010. július 3-án délután távozott el otthonról, azóta tartózkodási helye ismeretlen, keresése ezidáig eredményre nem vezetett. Vadász Beatrix Ildikó személyleírása a következő: kb. 155-156 cm magas, vékony testalkatú. Arcán, mellkasán, vállán és hátán pigmenthiányos, ám mivel arcát sminkeli, ezért ott a pigmentfoltok nem látszanak. Haja szőkére festett, eredeti színe – mely sötét gesztenyebarna - elöl látható. Hossza vállig ér, egyenes szálú. Szeme színe kék, jobb fülén két lyuk található. Eltűnésekor rövid világoskék farmernadrágot, világos trikót, szandálszerű fekete cipőt viselt. Bizsukat hord, ezüst nyakláncán egy „B” betű és egy kereszt van. Ezüst fülbevalót visel. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Vadász Beatrix Ildikó jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy hívja a kapitányságot a 62/562-400-as hívószám 16-81-es mellékén, a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóit, illetve jelentkezzen a TELEFONTANÚ 06-80/555-111-es hívószámán.

Július 12-én a rendőr-főkapitányság úgy tájékoztatta portálunkat, hogy megkerült a keresett személy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.