Bulvár

Cigit akart a belőtt 18 éves

Cigit akart a belőtt 18 éves

2010. július 4., vasárnap
Cigit akart a belőtt 18 éves

Először cigit kért, majd fenyegetőzni kezdett egy 18 éves fiatalember Szegeden. A rendőrség őrizetbe vette – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A kábítószer hatása alatt álló gyanúsított szombatra virradó éjszaka kötött bele két fiatalba a szegedi Klauzál téren. Először cigit kért tőlük, majd amikor mondták neki, hogy nem tudnak adni, követelte, hogy mutassák meg a zsebüket. A fiatalok engedelmeskedtek, az elkövető ekkor látta meg egyikőjük telefonját. Közölte, hogy megkéseli őket, ha nem kapja meg a mobilt. A fiatalok megijedtek és átadták. Ezután lekapta egyikőjük baseball sapkáját is, majd egy-két ütés kíséretében megfenyegette őket, hogy ne szóljanak a rendőröknek. Szerencsére szóltak. A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentést követően gyorsan az elkövető nyomára bukkant, aki egyébként szakközépiskolai tanuló. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.