Gazdaság

Bérbe adó az M43 melletti két benzinkút helye

Bérbe adó az M43 melletti két benzinkút helye

2010. július 23., péntek
Bérbe adó az M43 melletti két benzinkút helye

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. nevében a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ hasznosításra meghirdette az M43 autópálya melletti két ingatlant, benzinkút létesítésére - a felhívás a Hivatalos Értesítő legutóbbi számában jelent meg.

A kiírás szerint a pályázaton a magyarországi székhellyel rendelkező gazdálkodószervezetek vehetnek részt, amelyek legalább három éve üzemeltetnek Magyarországon minimum tíz üzemanyagtöltő állomásból álló hálózatot, továbbá tagjai a Magyar Ásványolaj Szövetségnek. Az ingatlanok az M43 két oldalán a 31. kilométernél, Óföldeák térségében találhatók. A 25 éves időtartamra szóló földhasználatot az nyeri el, aki a legmagasabb összegű ajánlatot teszi. Az ellenérték három részből áll: az egyszeri földhasználatból, a fix éves díjból, valamint a forgalomarányos díjból. A tárgyalás során a pályázók ajánlataikat módosíthatják azzal, hogy a korábban megajánlott díjak nem csökkenthetők, és a módosított ajánlatnak is meg kell felelnie a pályázati felhívásban meghatározott valamennyi feltételnek. Az ajánlattételi határidő augusztus 26, az elbírálásra november 19-ig kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.