Közélet

A vodafone-osok is mobilparkolhatnak Szegeden

A vodafone-osok is mobilparkolhatnak Szegeden

2010. július 29., csütörtök
A vodafone-osok is mobilparkolhatnak Szegeden

Augusztus 2-ától a Vodafone ügyfelei Szegeden is fizethetik parkolási díjukat SMS-ben. A szolgáltatással egyszerűen és gyorsan, tranzakciós díj nélkül lehet parkolójegyet vásárolni.

A szolgáltatást a Vodafone feltöltőkártyás és havidíjas ügyfelei is ugyanolyan feltételekkel vehetik igénybe. A parkolási idő kezdetekor egy SMS szükséges a parkolójegy megvásárlásához. A rendszámot és – vesszővel elválasztva – a megfelelő parkolószelvény kódját a 0670-4444-660 –as telefonszámra kell elküldeni. SMS-ben vásárolt parkolószelvények megrendelő kódjai:

Parkolószelvény típusaSMS kódPélda<1>
"negyed" parkolószelvényNEABC123,NE
"felező" parkolószelvényFEABC123,FE
"egész" parkolószelvényEGABC123,EG
"napi" parkolószelvény"NAABC123,NA

<1>

A példában ABC123 a parkolásra használt gépjármű rendszáma. A mobilparkolás díjazása megegyezik az adott parkolási zónában érvényes mindenkori díjjal. Az SMS-ben való vásárláskor a Vodafone csak az SMS üzenet árát számolja fel, egyéb tranzakciós költség nem terheli a szolgáltatást. Igénybevételéhez nem kell előzetesen feltölteni virtuális egyenleget, a díjat utólag vonják le az ügyfél egyenlegéből. A különböző szelvénytípusok a Szegeden található három (zöld, sárga és kék) parkolási zónában más-más parkolási időtartamra jogosítanak fel. A különböző zónákat a szegedi fizetőparkolók területén a parkolási táblák jelzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.