Bulvár

A hét végére visszatér a nyár

A hét végére visszatér a nyár

2010. július 28., szerda
A hét végére visszatér a nyár

Holnaptól ismét felmelegedés várható

Az elmúlt napok igen hűvös és csapadékos időjárása sokaknak bosszúságot okozott, hiszen sokan most vették ki a szabadságukat. De már csak néhány napot kell várni, és újra visszatér a nyár.

Ahogy a mai műholdképen is látszik, a rossz időt okozó front lassan elhagyja térségünket, és helyébe mediterrán jellegű, meleg légtömegek áramlanak be. Csütörtökön délelőtt változóan napos idő lesz, viszont délután, nyugatról beborul és elered az eső. Sajnos a Balatonnál nyaralóknak ez nem sok jót ígér, mert ott péntek reggelig nagyon sok eső várható. Pénteken még a Dél-Alföldön is előfordulnak kisebb esők, záporok, folyamatos felhőátvonulás mellett. A hétvégére azonban szinte zavartalan napsütés és éjszaka kellemes 17-18, nappal viszont 30 fok körüli hőmérséklet várható, így a szabadtéri programokat nem fogja eső megzavarni. A melegfrontra érzékenyek szervezetét viszont az erőteljes felmelegedés megviselheti. A jó idő hétfőig biztosan kitart, és igen meleg, akár 32 fok is lehet, kedden némi lehűlés várható és a keleti országrészben ismét hullhat némi csapadék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.