Bulvár

250 litert loptak a gázolajtolvajok

250 litert loptak a gázolajtolvajok

2010. július 1., csütörtök
250 litert loptak a gázolajtolvajok

Közúti ellenőrzésen akadt fenn egy algyői testvérpár, akik néhány napja 250 liter gázolajat tulajdonítottak el egy telephelyről Hódmezővásárhely külterületén – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 22 és 24 éves testvérpár autóját a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei mára virradó éjszaka a 47-es számú főúton vonták intézkedés alá. Ennek során rögtön gyanússá vált a fiatalok zavart viselkedése, valamint az, hogy a jármű tele volt műanyag kannákkal és különféle szerszámokkal. Az egyenruhások kérdésére sem a sofőr, sem utasa nem tudott elfogadható magyarázatot adni, ezért bűncselekmény gyanúja miatt előállították őket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásuk során kiderült, hogy szerdára virradó éjszaka már jártak a főút mellett lévő egyik telephelyen, ahonnan akkor 250 liter gázolajat tulajdonítottak el. A testvérpár ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.