Bulvár

Szétrúgta a díszkutat a 14 éves fiatal

Szétrúgta a díszkutat a 14 éves fiatal

2010. június 22., kedd
Szétrúgta a díszkutat a 14 éves fiatal
Közel kétszázezer forint anyagi kárt okozott az üllési önkormányzatnak az a 14 éves fiatalember, aki június 12-ére virradó éjszaka szétrúgta a helyi polgármesteri hivatal előtt felállított díszkutat - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az üllési körzeti megbízott széleskörű adatgyűjtése eredményeként került a rendőrség látókörébe a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ruzsai fiú, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Tettére magyarázatot nem tudott adni. Elmondása szerint, a barátaival a polgármesteri hivatal előtt voltak, amikor valamiért odament a díszkúthoz és elkezdte azt rugdosni. A fiatalkorú fiú ellen rongálás vétsége miatt a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse folytatja a büntetőeljárást.

Három körözött rendőrkézen

Három körözött férfit fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság újjáalakult célkörözési csoportjának munkatársai az elmúlt 24 órában. Hétfőn délelőtt lakásáról állítottak elő egy 29 éves férfit, akinek elfogását a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV csoportja rendelte el, mivel a vele szemben jogerősen kiszabott pénzbüntetést nem fizette ki és azt a bíróság szabadságvesztésre átváltoztatta. Az esti órákban egy 40 éves férfi akadt horogra, akit a Szegedi Rendőrkapitányság egy folyamatban lévő zaklatásos ügyben keresett. Időközben kiderült az is, hogy szabadságvesztést büntetését sem kezdte meg, amit garázdaság miatt szabtak ki rá, így kihallgatását követően átszállították a Szegedi Fegyház és Börtönbe. A csoport egyik tagja ma reggel szolgálaton kívül egy élelmiszerboltban pillantott meg egy körözési dossziéban szereplő férfit. A 36 éves terhelt elfogását a Szegedi Városi Bíróság rendelte el. Tegnap este a rendőrjárőrök is előállítottak egy körözött férfit. Ő az egyik hipermarketből lopott. Igazoltatása során derült ki, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy folyamatban lévő bűnügyben, vagyon elleni bűncselekmény miatt őrizetbe vételét kérte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.