Közélet

Hőségriadó: mobil ivókutakat állítanak föl

Hőségriadó: mobil ivókutakat állítanak föl

2010. június 10., csütörtök
Hőségriadó: mobil ivókutakat állítanak föl

Szegeden mobil ivókutat helyeznek ki a város forgalmas helyein a rekord közeli kánikula miatt - tájékoztatta Vécsey Ágnes, az önkormányzat szóvivője csütörtökön az MTI-t.

A helyi védelmi bizottság döntése alapján tilos a bölcsődékben, óvodákban, gyermekintézményekben a gyerekeket tűző napon levegőztetni, a szabadtéri foglalkozásokat, játékokat szellős, árnyékos helyen kell megtartani. Szeged város 38 üzemelő ivókútja mellé további hat mobil kút kerül elhelyezésre a Dugonics téren, a Mars téren, a Víztorony téren, a Széchenyi téren, az Aradi vértanúk terén, és Újszegeden, a Liget fősétányán. Szeged belterületi útjait a délutáni és esti órákban nagyteljesítményű locsolóautókkal hűtik, a

város honlapján

pedig nyilvánosságra hozzák azon légkondicionált helyiségek listája, melyek a nyilvánosság számára elérhetőek és igénybe vehetőek - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.