Közélet

Botka irodát ajánlott fel a fideszes képviselőknek

Botka irodát ajánlott fel a fideszes képviselőknek

2010. június 3., csütörtök
Botka irodát ajánlott fel a fideszes képviselőknek

Botka László polgármester csütörtökön hivatalában fogadta Bodó Imre, Nógrádi Zoltán és Bohács Zsolt fideszes országgyűlési képviselőket. A megbeszélésen a polgármester tájékoztatta a politikusokat, hogy a hagyományoknak megfelelően Szeged város irodát biztosít számukra ügyfélfogadás, illetve az önkormányzattal való kapcsolattartás érdekében.

„Természetesen elfogadtuk az irodát, amit hárman fogunk használni, mint egyéni parlamenti képviselők” – nyilatkozta portálunknak

Bodó Imre

. „A városháza melletti szürke épületben kaptunk egy helységet íróasztallal és székekkel, minden más eszközről mi gondoskodunk. Rendszeresen tartunk majd fogadóórákat külön-külön, amiről választóinkat kellő időben értesítjük” – tette hozzá a képviselő. A városházáról úgy tájékoztattak minket, hogy a megbeszélésen a résztvevők abban is megállapodtak, hogy a jövőben egyeztetnek és véleményt cserélnek minden olyan parlamenti döntésről, amely Szeged várost fokozottan érinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.