Bulvár

Baleset Vásárhelyen: elütötte a kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről

Baleset Vásárhelyen: elütötte a kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről

2010. június 16., szerda
Baleset Vásárhelyen: elütötte a kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről

Segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, miután egy nő egy robogóval elütött egy kerékpáros fiút, majd megállás nélkül továbbhajtott - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.

A baleset szerdán délután történt Hódmezővásárhelyen a Szántó Kovács János és a Pálffy utcák kereszteződésében. Egy 17 éves helybeli fiatalember kerékpárjával a fő utcán haladt. A kereszteződésben a lámpa zöld jelzésére kelt át az úton, amikor egy robogóval közlekedő nő a Teleki utca irányából érkezve elütötte. A fiatalember szerencsére csak könnyebben sérült meg, de a baleset feltételezett okozója a helyszínt megállás nélkül a Pálffy utca irányába elhagyta. A piros robogós nő 30-40 év körüli, hosszú hajú, a balesetkor fekete bukósisakot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a balesetről vagy annak feltételezett okozójáról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.