Közélet

Ágyneműket küldenek az árvízkárosultaknak

Ágyneműket küldenek az árvízkárosultaknak

2010. június 10., csütörtök
Ágyneműket küldenek az árvízkárosultaknak
Ezer garnitúra ágyneműt küld az árvízkárosultaknak egy szegedi székhelyű cég. A közel húsz éve alapított, Magyar Termék Nagydíjjal és két alkalommal Superbrands elismeréssel kitüntetett Naturtex Kft. alkalmazottainak a munkája egyben segítség is. A Naturtex Kft. cégvezetése és minden dolgozója mélyen együtt érez az utóbbi hetekben árvíz sújtotta települések károsultjaival. „Megdöbbenéssel szemléltük a híradásokat, melyek kitelepített családokról, elárasztott házakról, egész életek megsemmisült munkájáról szóltak. Úgy gondoljuk, hogy most nagyon nagy szükség van az összefogásra és arra, hogy mindenki a saját lehetőségeivel támogassa a bajbajutottakat. Szinte kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk” – tájékoztatta portálunkat Gellért Ákos tulajdonos arról, hogy mi ért tartják fontosnak, hogy segítsenek. A Naturtex ezer garnitúra mosható paplant és nagypárnát küld a károsultak részére. Mint megtudtuk, a termékeket az otthonaikból kitelepítettek részére szeretnék eljuttatni akkor, amikor már visszatérhetnek házaikba. A paplanok és párnák előállításához, csomagolásához és kiszállításához szükséges időkeretet a cég dolgozói kollektívan felajánlják, azaz nem veszik fel érte bérüket. A cég alkalmazottai ily módon is segítenek.

Naturtex Kft.

A Naturtex Kft. a hazai lakástextil piac egyik meghatározó szereplője. Tavaly ünnepelte a cég fennállásának 20. évfordulóját. Az évek alatt apró vidéki üzemből világszínvonalú lakástextil gyártó és forgalmazó céggé nőtte ki magát, jelenleg több mint 20 külföldi országgal állnak kereskedelmi kapcsolatban. Fő profiljuk az ágyneműgyártás. Különböző töltetű (toll/pehely, gyapjú, szintetikus) paplanokat, párnákat, illetve más ágytextíliákat (ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, plédeket, frottír termékeket) gyártanak, forgalmaznak. Székhelyük Szegeden található, dolgozóik többsége is a város körzetében él, így nagyjából 150 család megélhetésében játszanak fontos szerepet. A cég filozófiájában rendkívül fontos szerepe van az eredeti, 20 éves értékek megtartásának, de ugyanakkor törekszenek a folytonos megújulásra is. A cégnév és ehhez kapcsolódóan a logójuk is 20 éve változatlan. A természetességet hangsúlyozza és magában hordozza a cég profilját, a textíliákkal kapcsolatos tevékenységet. Ez az állandóság, megbízhatóság a tevékenységre, a gyártott termékekre vonatkozóan is töretlen, ez a cég legfőbb erénye. A Naturtex Magyar Termék Nagydíjjal és két alkalommal Superbrands elismeréssel kitüntetett cég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.