Bulvár

A temetőnél parkoló kocsiból is loptak

A temetőnél parkoló kocsiból is loptak

2010. június 18., péntek
A temetőnél parkoló kocsiból is loptak

Csütörtökön ismét több olyan bűncselekmény is történt, mely egy kicsit nagyobb odafigyeléssel megelőzhető lett volna. Szegeden az esti órákban egy trolin közlekedő férfi nadrágjának farzsebéből emelte ki az ügyeskezű enyveskezű a pénztárcát. Az utas könnyelműségének ára meghaladja a 60 ezer forintot – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Temetőnél parkoló gépkocsikból emeltek ki értékeket ismeretlenek. Ketten is tettek bejelentést, miszerint tegnap a déli órákban leparkoltak az ásotthalmi temető előtt, és amíg elhunyt szeretteik sírját keresték fel, valaki a járművek között ólálkodott, és egy Peugeot csomagtartójából készpénzt és műszaki cikkeket emelt ki, a Ladának az utasteréből pedig az ablaküveget betörve táskát.

Megfenyegette a közterület-felügyelőt

Életveszélyesen megfenyegettek egy közterület-felügyelőt csütörtökön Szegeden. A közterület-felügyelő két kollégájával dolgozott éppen a belvárosban, amikor egy szabálytalanul parkoló gépkocsira lettek figyelmesek. A későbbi sértett megkezdte az intézkedést, ám közben megérkezett a jármű gazdája is. Először csak kérlelte, hogy ne büntesse meg – ami 3.000 forint lett volna -, majd egyre indulatosabbá vált. Miután a közterület-felügyelő közölte vele, hogy ha nem fogadja el a bírságot, akkor szabálysértés miatt feljelenti, ekkor szakadt el a cérna a gépkocsi tulajdonosánál. Elkezdte szidalmazni, fenyegetni, sőt indulatosan el is indult felé. Majd miután mind a hárman bemenekültek a kocsijukba, annak ablaküvegét elkezdte tenyérrel verni és követelte, hogy az intézkedő szálljon ki. Az esetnek több szemtanúja is akadt, akikben ez megbotránkozást keltett. A férfivel szemben büntetőeljárás indult.

Fennakadt az Audi Röszkén

Nagy értékű körözött gépkocsi akadt fenn a határon csütörtökön délután a Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen. Az Audi Q7 típusú gépkocsival egy magyar férfi jelentkezett kilépésre, ám a jármű alaposabb ellenőrzése során kiderült, hogy annak alvázszámát meghamisították, és a járművet az osztrák hatóságok körözik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.