Bulvár

A megyei rendőr-főkapitányság részvétét fejezi ki a buszbaleset miatt

A megyei rendőr-főkapitányság részvétét fejezi ki a buszbaleset miatt

2010. június 15., kedd
A megyei rendőr-főkapitányság részvétét fejezi ki a buszbaleset miatt

Az egész országot mélyen megdöbbentette és elszomorította a Szentes és Kunszentmárton között 2010. június 9-én délután bekövetkezett, 7 halálos áldozatot követelő tragédia. Alább a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye olvasható.

Mint ahogyan az a híradásokból ismert

, szerdán délután Csongrád megye északi határában egy kisbusz eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező autóbusszal, melyen az árvízi védekezésből hazafelé tartó Csongrád megyei rendőrök utaztak. A baleset során a kisbusz utasai közül csak egy személy élte túl az ütközést, heten a helyszínen életüket vesztették. Munkatársaink közül is többen megsérültek. A balesetben érintett autóbuszban utazó kollégáinkat – akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből fáradtan és elcsigázottan tartottak hazafelé - sokkolta a baleset, hiszen látták, hogy az áldozatokon segíteni már nem tudnak. Az életben maradt egy utas roncsok közül történő kiemelésében és ellátásában sérüléseiket félretéve, erejüket megfeszítve segítettek a mentést végző szakembereknek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton fejezi ki őszinte részvétét és mély együttérzését a balesetben elhunytak hozzátartozóinak. Osztozunk a tragédiában érintett családok gyászában. Részvéttel kívánunk sok erőt fájdalmuk elviseléséhez és nagyon bízunk a kisbuszban utazó egyetlen túlélő mielőbbi teljes felépülésében” - szól a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.