Bulvár

11 óra alatt 3 lopott kocsit fogtak

11 óra alatt 3 lopott kocsit fogtak

2010. június 11., péntek
11 óra alatt 3 lopott kocsit fogtak

11 óra alatt három lopott személykocsit fogtak a szegedi határrendészek a röszkei határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő osztrák rendőrtiszt segítségével, akit a Fókusz Ponti Iroda akkreditált – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szerdán 14:15 órakor egy cseh forgalmi rendszámú BMW X5 járművel egy montenegrói, egy szerb forgalmi rendszámú VW Passat-tal egy szerb állampolgár, csütörtökön 1 órakor pedig egy bolgár forgalmi rendszámú BMW 820I személygépkocsival egy bolgár állampolgár jelentkezett kilépésre a röszkei határátkelőhelyen. Az útlevélkezelő, valamint a vele együtt tevékenykedő osztrák rendőrtiszt a nagy értékű járműveket alapos ellenőrzés alá vonta, melynek keretében megállapították, hogy valamennyi esetében az alvázszám utolsó karaktereit meghamisították. Gyanújukat a Schengeni Információs Rendszer megerősítette, kiderült, hogy a BMW X5-öst a német, a VW Passat-ot az olasz, BMW 820I-t pedig a görög hatóságok körözték lopás miatt. Az ügyben büntetőeljárás indult, valamennyi gépjárművet a Szegedi rendőrkapitányság lefoglalta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.