Bulvár

Szatymazi gyilkosság: díjkitűzés a nyomravezetőnek

Szatymazi gyilkosság: díjkitűzés a nyomravezetőnek

2010. május 5., szerda
Szatymazi gyilkosság: díjkitűzés a nyomravezetőnek

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel nyomoz a napokban Szatymazon elkövetett emberölés ügyében - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismeretes, április 27-én az esti órákban ismeretlen személy olyan súlyosan bántalmazott tanyájában egy 84 esztendős asszonyt, hogy az idős nő ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500.000 Ft jutalmat ajánlott fel az elkövető felkutatását és elfogását közvetlenül elősegítő személy részére, akinek adatait a rendőrség bizalmasan kezeli. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja. Bejelentéseket az ingyenesen hívható 107-es, 112-es segélyhívón, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán, munkaidőben pedig a 62/562-400-as szám 13-40-es mellékén tehetik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.