Sport

Pontot mentett az FK a Kisstadionban

Pontot mentett az FK a Kisstadionban

2010. május 30., vasárnap
Pontot mentett az FK a Kisstadionban

Utolsó előtti fordulót rendezték a hétvégén a megye II. osztályú bajnokságban. Az FK 1899 Szeged a Tanárképző csapatához látogatott. Küzdelmes mérkőzésen igazságos pontosztozkodás született.

Közeledik a nyár, és ezzel együtt lassan véget érnek a bajnoki küzdelmek. A csapatok küzdenek a jobb helyezés reményében. Ugyan több lényegi kérdés már korábban eldőlt, azonban a középmezőnyben még éles küzdelem várható. Két teljesen hasonló játékerőt képviselő együttes feszült egymásnak vasárnap a Kisstadionban. A szurkolók küzdelmes találkozót láthattak, bár a csapatok nem igazán tudtak egymás fölé nőni. Mindenki hozta, amit tud, nagy dolgok nem történtek a találkozón. Néhány helyzettől eltekintve egyik oldalon sem forogtak igazán veszélyben a kapuk. A mérkőzés slusszpoénjára a záró akkordig várni kellett. Már mindenki elkönyvelte a hazai győzelmet, amikor szögletet rúghatott a vendégegyüttes. A rutinos

Turján

, jó helyezkedésével pontot mentett a kék-feketék számára.

Megyei II. osztály Homokháti csoport 26. fordulójában:

USC-Tanárképző – FK 1899 Szeged 2-2 (1-1).

Szeged, Kisstadion, 150 néző. Vezette: Széll.

Tanárképző:

Seres - Degovics, dr. Török, Terjéki L., Papp, Kószó (Börcsök 56'), Kárász (Sinku 65'), dr. Vizi, Türk (Terjéki T. 46'), Gelén (Szélpál 88'), Paksi (Pekli 70'). Edző: dr. Miskolczi József.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Burzon, dr. Havas, Turján, Majoros, Vozár (Becsei 65'), Juhász, Nagy, Ács, Joszt, Túróczi. Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

dr. Török (41'), Gelén (54') illetve Ács (30'), Turján (89').

Sárga lap:

Kárász (28'), dr. Vizi (58'), Seres (68'), Degovics (82') ill. Burzon (53'). Hüvös Gábor:

Viszonylag tartalékosan álltunk fel, de azt kell hogy mondjam, igazságos eredmény született. Kiemelném Majoros Ferencet, aki tőle egy teljesen idegen poszton teljesített kiválóan. Szeretnék gratulálni Miskolczi Józsefnek, aki a közelmúltban kapta meg a szegedi labdarúgás díszpolgára címet.

(Az FK 1899 Szeged támogatói, vezetői, játékosai és szurkolói gratulálnak a Szedeák kosárlabda-csapatának a bajnoki címhez!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.