Sport

Labdarúgás: tarolt az FK a Tömörkény ellen

Labdarúgás: tarolt az FK a Tömörkény ellen

2010. május 1., szombat
Labdarúgás: tarolt az FK a Tömörkény ellen

Igazi majálishangulat fogadta a Felső Tisza parti stadionban kilátogató futballszurkolókat szombaton, hiszen az FK 1899 Szeged igazi focifiesztát rendezett. Kilenc gólt rúgott a kissé hitehagyott Tömörkénynek.

A múlt heti rangadó vereségét kellőképpen feledtette ez gólzáporos bravúr. Az ellenfelet a futball minden terén felülmúlta a Hüvös-alakulat. Húsz perces késéssel kezdődött a találkozó, miután a vendégek kezdő tizenegye nehezen állt össze. Ez meg is látszott a teljesítményükön, már az első félidőben sem tudtak igazi ellenállást tanúsítani a szegedi rohamokkal szemben. Azt történt a pályán, amit a hazaiak akartak, mint kés a vajon, úgy hatoltak át a tömörkényieken. Újra egymásra talált a szegedi szurkolótábor, miután együtt majálisoztak, rég nem látott számban biztatták a kék-feketéket.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 22. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Tömörkény KSE 9-1 (6-0).

Szeged, 100 néző, vezette: Kószó.

FK 1899 Szeged:

Meszes T. – Burzon (Havas), Hüvös, Turján, Meszes Cs, Fodor L.(Becsei), Dóra, Nagy (Lednitzky), Ács, Joszt (Halász), Juhász (Keresztúri).

Játékosedző:

Hüvös Gábor.

Tömörkény KSE:

Bontovics – Pusztai, Papp, Szabó, Sallai R., Sallai Sz., Dombi, Koncz, Simon, Ocskó, Szemerédi.

Edző:

Korom Tibor.

Gólszerző:

Ács (4), Dóra (3), Juhász, Meszes Cs., ill. Sallai Sz. Hüvös Gábor:

"Az eredmény önmagáért beszél, egy szétzilált ellenfél ellen jó helyzetkihasználással megérdemelt győzelmet arattunk. Továbbra is úgy látom, hogy a nálunk szerényebb képességű csapatok ellen önfeledten, felszabadultan tudunk játszani, de a rangadókon továbbra is sorra kudarcot vallunk. Ha a jövőben ezen változtatni tudunk, élhetnek feljutási álmaink. Köszönöm a régen látott szurkolóknak a biztatást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.