Sport

Kosárlabda: országos döntőben a Szedeák-kadett

Kosárlabda: országos döntőben a Szedeák-kadett

2010. május 12., szerda
Kosárlabda: országos döntőben a Szedeák-kadett

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák kadettcsapata bejutott az országos döntőbe, miután a fináléba kerülésért megvívott párharcban 129-119-es összesítéssel felülmúlta a BLF Palota együttesét.

Molnár Csaba

tanítványai a hazai mérkőzésen tizennégy pontos előnyre tettek szert (62-48), a fővárosiak azonban a visszavágó rendes játékidejét ugyanilyen különbséggel megnyerték (65-51). Következett a hosszabbítás, amelyben a szegedi fiúk tíz pontot ledolgoztak a hátrányból, így a drámai csata végén ők ünnepelhettek. „Büszke vagyok a csapatra, mert mindenki óriásit küzdött” – jelentette ki Molnár Csaba, akit a játékvezetők a második félidőben két technikai hibával kiállítottak. „A fiúk a visszavágón – az elképesztő bírói nyomás közepette – mentálisan nagyon erősek voltak, a legnehezebb pillanatokban is helyén volt a szívük. Megható volt átélni, ahogyan kiharcolták a továbbjutást. Május végén, a debreceni országos döntőben is szeretnénk folytatni a jó szereplést, egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a csapat bekerüljön a legjobb négy közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.