Gazdaság

Kétmilliárd forintba kerül a 3-as villamos felújítása

Kétmilliárd forintba kerül a 3-as villamos felújítása

2010. május 18., kedd
Kétmilliárd forintba kerül a 3-as villamos felújítása

Az SZ 3 Konzorcium nettó 2.065.788.194 forinttal nyerte el a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által a 3-as villamos felújítására kiírt nyílt közbeszerzést, az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka része a meglévő 2.400 méternyi pálya és felsővezeték bontása. Az új vágány hossza 3.100 méter, 700 méter hosszúságban második vágány is épül. Emellett a kivitelező feladata a felsővezeték felszerelése, de közvilágítást és 2.700 négyzetméternyi utat is kell építenie. A benyújtott öt ajánlat közül az összességében legelőnyösebb lett a nyertes úgy, hogy az értékelési kritériumok között túlsúlyos volt az ár, ehhez képest a teljesítési határidő és a jótállás időtartama elhanyagolható. A nyertes SZ 3 Konzorcium tagjai: a budapesti ALPINE Hungária Építő Kft., valamint az algyői DÉLÚT Építő Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.