Bulvár

Kék hírek: harapós utas

Kék hírek: harapós utas

2010. május 28., péntek
Kék hírek: harapós utas

Megütötte és megharapta az ellenőrt, majd később ugyancsak megharapta az őt előállító rendőrt is egy hajléktalan nő csütörtökön Szegeden – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A középkorú nő ámokfutása csütörtökön délután kezdődött a villamoson. Az ellenőrök az utasok menetjegyeit ellenőrizték, ekkor értek oda a 45 esztendős asszonyhoz, akinek sem jegye, sem pedig bérlete nem volt. Az ellenőrök kérték az igazolványát hogy adatait felírják és a büntetést kiróják rá, de azt nem volt hajlandó átadni. Az Anna kúti megállóban azután a nő fogta magát, és leugrott a járműről, majd elfutott. Az ellenőrök nem hagyták annyiban, utánaeredtek. A nő felszállt egy, a közeli megállóban várakozó buszra, az ellenőrök pedig utána. Közben a rendőrséget is értesítették. A nő erre elkezdett hisztériásan kiabálni, majd az egyik ellenőrt mellkason ütötte, ezt követően pedig a papucsát kézbe véve orrnyergen találta őt. Az ellenőr megpróbálta lecsitítani és leültetni az egyik ülésre, ám a nő ezt sem hagyta annyiban, megharapta az ellenőr kézfejét. A mentők a kiérkező rendőrök kíséretében beszállították a klinikára az asszonyt, ahol ellátták apróbb sérüléseit. Mielőtt a rendőrök onnan előállították volna, a nő fogta magát, és egy hirtelen mozdulattal futásnak eredt, a rendőrök pedig utána. Egyikük nem messze utolérte az asszonyt, ám az a rendőrnővel szemben sem riadt vissza az erőszaktól, combon rúgta, majd pedig az ő kezét is megharapta. A harcias asszonyt végül előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette őt. Vele szemben a Szegedi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette gyanújával indított büntetőeljárást, egyúttal feljelentést tett hivatalos személy elleni erőszak miatt a Nyomozó Ügyészégen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.