Bulvár

Kék hírek: biciklitolvaj-bandát füleltek le

Kék hírek: biciklitolvaj-bandát füleltek le

2010. május 20., csütörtök
Kék hírek: biciklitolvaj-bandát füleltek le

Kerékpárokat és azok alkatrészeit lopták fiatalok Hódmezővásárhelyen. A 17 és 25 év közötti gyanúsítottakat az egyik vásárhelyi körzeti megbízott buktatta le - írja a Csongrád MRFK Sajtószolgálata.

Az elmúlt időszakban több kerékpárt loptak el a városban, illetve több bicikli kerekét szerelték ki. A bűncselekményeket főként tárolók, illetve a buszpályaudvar környékén követték el. A hódmezővásárhelyi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során az egyik körzeti megbízott jutott olyan információk birtokába, ami alapján körvonalazódott az elkövetői kör. A házkutatások során a rendőrök egy lopott biciklit, illetve több alkatrészt le is foglaltak. Az elszámoltatás során összesen öt 17 és 25 év közötti helybeli fiatalt állítottak elő, akik vallomásukban előadták, hogy saját használatra lopták a kétkerekűket, ugyanis azok alkatrészeivel szerették volna a saját biciklijüket feljavítani. Az öt fiatal ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt indított nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság, melynek során tisztázni kell, hogy a most elfogott gyanúsítottak pontosan mennyi bűncselekményt követtek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.