Bulvár

Kék hírek: baleset Szegváron, verekedő szurkolók Csanyteleken

Kék hírek: baleset Szegváron, verekedő szurkolók Csanyteleken

2010. május 10., hétfő
Kék hírek: baleset Szegváron, verekedő szurkolók Csanyteleken

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 18 éves fiatalember ma hajnalban Szegváron, amikor segédmotoros-kerékpárjával egy betonkorlátnak ütközött - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszíni szemle adatai szerint a helybeli lakos hajnalban a Dózsa György úton – vélhetően ittassága miatt – egy enyhén bal kanyarban elveszítette az uralmát a járműve felett, majd az út menti betonkorlátnak ütközött. A baleset következtében a fiatalembert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők, jobb lábát amputálni kellett. A baleset pontos körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Verekedő szurkolók

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást a Csongrádi Rendőrkapitányság, miután a Csanytelek-Szeged mérkőzés után a két csapat szurkolói összeverekedtek. Az esetről a Csanytelek és Térsége Polgárőrség vezetője értesítette a rendőrség ügyeletét. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a két szurkolótábor a mérkőzés után szóváltásba keveredett egymással, amit az egyik szegedi játékos akart lecsillapítani. Erre őt az egyik csanyteleki szurkoló esernyővel megütötte, mire mindkét táborból többen beszálltak a verekedésbe. Az éjszaka folyamán öt embert hallgattak ki gyanúsítottként a csongrádi rendőrök, azonban vélhetően további gyanúsításra is sor kerül majd. Az összecsapásban senki sem sérült meg komolyan.

Sertést és takarmányt loptak

Négymillió forint kárt okozott munkáltatójának öt férfi, akik az elmúlt időszakban 206 darab sertést, illetve egymillió forint értékű takarmányt loptak el a Hódmezővásárhely külterületén lévő telephelyről. Az öt gyanúsított közül négyen a bűncselekmény elkövetése idején a sertéstartó telep alkalmazásában álltak, míg egyikőjüktől korábban már megvált a tulajdonos. A terheltek feladata az állatok gondozása lett volna, ehelyett a volt kollégájuk közreműködésével az elmúlt hónapokban több mint kétszáz jószágot tulajdonítottak hárommillió forint értékben. A nyomozás során az is kiderült, hogy további egymillió forint értékben takarmányt loptak. Az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a sértett feljelentése alapján lopás bűntette miatt indított nyomozást. Kiderült az is, hogy az állatokat vélhetően Romániában értékesítették. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.