Sport

Labdarúgás: iszapbirkózásban vesztett pontokat az FK

Labdarúgás: iszapbirkózásban vesztett pontokat az FK

2010. május 23., vasárnap
Labdarúgás: iszapbirkózásban vesztett pontokat az FK

A szurkolók csapata az éllovashoz látogatott a labdarúgó megyei másodosztályú bajnokság Homokháti csoportjában. Irreális körülmények között, felázott talajú pályán vesztette el a csatát az FK 1899 Szeged csapata, így az Üllés és a Baks küzdelme továbbra is nyílt az első helyért.

A Csongrád megyei labdarúgást nyomon követők véleménye szerint, a két megyei másodosztályú bajnokság közül a Tisza-Maros csoport erősebb. Hogy ez így van-e, nehéz eldönteni, viszont az biztos, hogy az FK 1899 Szeged újoncként már biztos bennmaradó, és most az első helyezett otthonában egyenrangú ellenfélnek bizonyult. Ráadásul a baksi vendégszereplésen hihetetlen balszerencsés körülmények között szenvedett vereséget. Labdarúgó-mérkőzésre teljesen alkalmatlan pályán nem alakulhatott ki szép futball. A játékosok vagy a pálya nagy részén a 15-20 centiméteres vizet csapkodták, vagy egymást. Kék-fekete szempontból két vezéráldozata van a találkozónak.

Hüvös Gábor

összeszedte ötödik sárgáját,

Meszes Csaba

pedig a kiállítás sorsára jutott, elképzelhető, hogy számára befejeződött az idei bajnokság. Összességében elmondható, hogy ezen a hétvégén az FK nem érdemelt vereséget.

Megyei II. osztály Homokháti csoport 25. fordulójában:

Baks KSE - FK 1899 Szeged 2-0 (1-0).

Baks, 200 néző, vezette: Kócsó.

Baks:

Tóth - Bereczki, Székesi, Papp, Potor, Molnár (Varga 67'), Kasza, Bánfi, Kiss, Kapornai, Szalai.

Edző:

Kálmán Róbert.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Burzon, Meszes, Hüvös, Fodor L. (dr. Havas 56'), Lednitzky (Majoros 66'), Halász, Joszt, Ács, Turján, Juhász.

Játékos-edző:

Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Szalai, Kiss.

Sárga lap:

Kapornai, ill. Hüvös, Lednitzky, Fodor L., Halász.

Kiállítva:

Meszes. Hüvös Gábor:

"Ezúttal nem megérdemelt vereséget szenvedtünk. Egy irreális talajú pályán az döntött, hogy a sárkupacban ki tud jobban érvényesülni. Helyzeteket hagytunk ki, és még tizenegyest is hibáztunk. Sok sikert kívánok a Baksnak, és csak ugyanazt mondhatom, mint a szatymazi találkozó után: a következő bajnoki csatát a Baks ellen már nem fogjuk elveszteni…"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.