Bulvár

Hamis ruhaszállítmányt találtak a vámosok Nagylaknál

Hamis ruhaszállítmányt találtak a vámosok Nagylaknál

2010. május 16., vasárnap
Hamis ruhaszállítmányt találtak a vámosok Nagylaknál

Csaknem 50 ezer darab hamis márkajelzésű sportruházati terméket találtak a vámosok egy orosz kamionban, a 135 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták - közölte a vám- és pénzügyőrség regionális parancsnoksága vasárnap az MTI-vel.

A pénzügyőrök még szombaton ellenőrizték az orosz sofőr által vezetett kamiont a 43-as úton, Nagylak térségében, a jármű az okmányok szerint textiltermékeket szállított Törökországból Oroszországba - mondta

Némedi Varga Éva

sajtófelelős. A rakodótér felnyitásakor a pénzügyőrök mintegy 50 ezer darab márkás sportruházati terméket találtak, a védjegy használatra vonatkozó engedélyt azonban nem tudta bemutatni a sofőr. Az előzetes szakvélemény szerint a ruhák hamisítványok - tudatta az őrnagy. A vámhatóság a mintegy 135 millió forint értékű ruhaszállítmányt lefoglalta, valamint ismeretlen tettes ellen áru hamis megjelölése miatt eljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.