/

Halld a világot! – ingyenes hallásszűrés

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nehezen érti meg a beszédet zajos környezetben, például egy étteremben? Gyakran kell megkérnie másokat, hogy ismételjék meg, amit mondanak? Hangosabbra állítja a tévét vagy a rádiót, mint mások? A hallásveszteség leggyakrabban fokozatosan alakul ki az idők folyamán, ezért aztán az is időbe telik, hogy jeleit felismerjük. Látogasson el a Széchenyi téri ingyenes hallásvizsgálatra!

Szánjon egy kis időt hallására és jöjjön el a „Halld a Világot” országos rendezvénysorozat következő állomásaira:

INGYENES HALLÁSSZŰRÉS

Minden résztvevő hallásvédő füldugót kap ajándékba!

2010. május 31. (9:00-17:00)
SZEGED
Széchenyi tér, Kárász utca felől

Amennyiben a fenti időpont Önnek nem megfelelő vagy a későbbiekben hallásproblémát tapasztal, jelentkezhet a következő halláscentrumban: Szeged, Honvéd tér 5/b., Tel: 06-62-319-562

Világszerte mintegy félmilliárd ember él valamilyen fokú hallásveszteséggel! Ez a szám becslések szerint 2015-re eléri az 1,1 milliárdot, melynek oka korunk legnagyobb környezetszennyezése, a zajártalom. Nem csupán néhány, jobbára idős emberről van szó, hanem immár a 40-es korosztálynál is jelentkeznek a tünetek. A kialakult halláskárosodás jelentősen szűkíti a lehetőségeit, megváltoztathatja személyiségét, a világhoz való viszonyát is. Ennek ellenére Magyarországon csak az érintettek 20%-a áll gondozás alatt.

NE FELEDJE, MINDENKI SZÁMÁRA VAN MEGOLDÁS!
www.pannonhallas.hu

FELHÍVÁS!

Hallás- vagy beszédmegértési zavarokkal küzdők jelentkezését várják egy új fejlesztésű készülék ingyenes tesztelésére! A programban részt vehetnek hallókészülék-viselők, és azok is, akiknek problémája még nem nyert megoldást.
Jelentkezési határidő: 2010. július 31-ig.

– legújabb technológia, miniatűr kivitel
– beszédmegértés zajos környezetben
– kényelmes telefon használat
– tiszta, természetes hallásélemény

Pannon Halláscentrumok Csoport
Ingyenesen hívható zöldszám: 06/80/20-44-89
Szeged, Honvéd tér 5/b.
www.hallasteszt.hu

Default thumbnail
Előző sztori

Societas-gyermeknapot tartottak a Ligetben + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Ausztriában döntőztek a KÉSZ-akadémiás gyerekek

Legutóbbi hasonló cikkek