Szórakozás

Helyszínváltozás: Csongrád Megyei Gyermeknap a Sólyom Utcai Általános Iskolában

Helyszínváltozás: Csongrád Megyei Gyermeknap a Sólyom Utcai Általános Iskolában

2010. május 29., szombat
Helyszínváltozás: Csongrád Megyei Gyermeknap a Sólyom Utcai Általános Iskolában

Családi programok, játékos vetélkedők, vattacukor egész nap - új helyszínen

Az esős időjárás miatt a Szeged-tarjáni Zápor-tó helyett a közeli Sólyom Utcai Általános Iskolában (Sólyom u. 4.) lesznek a Csongrád Megyei Gyermeknap programjai.

Mozgalmas programokkal készül a gyermeknapra a Csongrád Megyei Önkormányzat, az ÁGOTA Alapítvány, a Kothencz János Tarjáni Önkéntes Kör és a Rendezvényház Nonprofit Kft. A Csongrád Megyei Gyermeknapnak a Sólyom Utcai Általános Iskola ad otthont május 30-án vasárnap, délelőtt 10-től délután 5 óráig. A cél, hogy egy élményekkel teli napot biztosítsanak a gyerekeknek. Egész nap arcfestés, ugrálóvár, rajzverseny, kézműves foglalkozás, focibajnokság, különböző ügyességi vetélkedők, mint a zsákban futás, lisztfújás, seprűmenet, akadályfutás, célba dobás, ping pong labda halászat, lekváros kenyérevés, sorverseny, kötéltánc, csocsó bajnokság, kötélhúzás és ha az idő engedi pónilovagoltatás vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután fél 2-kor a fiatal tehetségeket felkutató algyői Mandula Színház Erdő apó és a zöld manó című interaktív előadását láthatják a gyerekek, akik részt is vehetnek benne. A rendezvény ingyenes, arra a Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (TEGYESZ) nevelőotthonaiban élő gyerekeket, és a nevelőszülői hálózatban élő gyerekeket és nevelőszüleiket is várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.