Bulvár

Csempészés: emberek a műszerfalban

Csempészés: emberek a műszerfalban

2010. május 10., hétfő
Csempészés: emberek a műszerfalban

Ismét egy személyautó műszerfalában kialakított rejtekhelyen próbáltak átcsempészni Magyarországra egy férfit a röszkei határátkelőnél - közölte Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője hétfőn az MTI-vel. A múlt héten ugyanitt egy pakisztáni férfit találtak egy autó műszerfalába rejtve.

Egy görög állampolgárságú férfi által vezetett német rendszámú Toyota Yaris típusú személygépkocsi műszerfalába rejtve találtak egy fiatalkorú, afgán állampolgárságú férfit a röszkei átkelőnél. Az autót vezető görög férfit őrizetbe vették embercsempészés bűntette miatt, míg az afgán fiú ellen idegenrendészeti eljárást indult - közölte a VPOP szóvivője. Múlt pénteken szintén a röszkei átkelőnél ellenőriztek egy görög rendszámú, Alfa Romeo típusú személygépkocsit, mert a műszerfalon külsérelmi nyomokat láttak a vámosok. A műszerfal megbontásakor a szűk, levegőtlen helyen egy pakisztáni állampolgárságú férfit találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.