Közélet

Botkának is dolgozott a Political Capital

Botkának is dolgozott a Political Capital

2010. május 8., szombat
Botkának is dolgozott a Political Capital

Nemcsak az MDF-nek, az MSZP-nek és az NBH-nak dolgozott a Political Capital, Szegeden is milliós megbízásai voltak a tanácsadó cégnek – írja a HirTV. Féléves huzavona után a város főjegyzője hajlandó volt kiadni a helyi Fidesz frakciónak azt a szerződést, amit a szocialista városvezetés kötött a Political Capital Kft.-vel.

A dokumentumok szerint tavaly 9 hónap alatt több mint 8 millió forintot kapott a Botka László vezette szegedi polgármesteri hivataltól a budapesti cég – a többi között – arculati terv készítésére, médiafigyelésre, sajtóanyagok és közlemények írására. A Fidesz szerint a havi 900 ezer forintért a Political Capital olyan feladatokat teljesített a szegedi önkormányzatnak, amit a városi cégeknél dolgozó szakemberek is el tudtak volna végezni – olvasható a cikkben.

Forrás:

HirTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.