Sport

Vízilabda: kötelező Szeged Beton-győzelem

Vízilabda: kötelező Szeged Beton-győzelem

2010. április 14., szerda
Vízilabda: kötelező Szeged Beton-győzelem

Kötelező győzelmet aratott a Szeged Beton ob I-es vízilabdacsapata az alapszakasz utolsó fordulójában, hazai medencében. A Szeged 11-7-re nyert a BVSC ellen.

A férfi vízilabda ob I-ben az alapszakasz utolsó mérkőzésén a Szeged Beton együttese a BVSC-t fogadta az újszegedi sportuszodában. Meglepetésre megúszásból a BVSC lőtte az első gólt, amire a szegediek néggyel válaszoltak. Mintha a biztos vezetés tudatában a hazai gárda megelégedett volna, hiszen a félidőre a BVSC feljött 6-5-re, és a második játékrészt megnyerte 3-2-re. A fordulás után a szegediek percei következtek, egymásután háromszor találtak be az ellenfél kapujába és a szurkolók megnyugodhattak. A befejező negyedben nem produkált maradandót a Szeged Beton, de a mérkőzést magabiztosan nyerte és ez volt a lényeg, hiszen hétfőn a Vasas otthonában elért bravúrral a szegediek teljesítették alapszakaszbeli elképzeléseiket. A rájátszást ugyanis a Beton a Vasas ellen 4-1-ről kezdheti. A párharcot az nyeri, és jut a döntőbe, aki hamarabb eléri a 10 pontot.

Férfi vízilabda ob I., 20. forduló

Szeged Beton - BVSC 11-7 (4-2, 2-3, 3-1, 2-1)

Újszegedi sportuszoda, 100 néző. Vezette: Székely, Kun.

Szeged Beton:

Baksa - Molnár 3, Komlósi 2, Lehmann 1, Juhász 1, Vindisch, Somogyi. Csere: Török 2, Varga, Busila, Kuncz 1, Ágner, Kayes 1.

Edző:

Kásás Zoltán.

BVSC:

Györke - Szabó 2, Nagy 2, Ambrus 1, Hopkins, Simon 2, Galambos. Csere: Pecz, Antal, Halek, Kriszt, Zsoldos, Tatár.

Edző:

Vincze Balázs.

Gól - emberelőnyből:

11/3 illetve 3/1.

Ötméteresből:

- illetve 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.