Gazdaság

Szombattól ki kell kerülni a Szent Ferenc utcai csomópontot

Szombattól ki kell kerülni a Szent Ferenc utcai csomópontot

2010. április 22., csütörtök
Szombattól ki kell kerülni a Szent Ferenc utcai csomópontot

Április 24-étől, szombattól ki kell kerülni a Boldogasszony sugárút Szent Ferenc utcai csomópontját, mert előreláthatólag két hétig a körfogalom Bem utcai részén a végleges burkolatot készítik. Autóval a Boldogasszony sugárút és a Bem utca között mindkét irányban a Galamb utca – Indóház tér – Gőz utca felé kell kerülni. A körforgalom egy sávján csak az autóbuszok hajthatnak át; változik a megállók helye is – tájékoztat a Szeged Pólus Kft. sajtóközleménye.

Április 24-én, szombaton a szegedi 1-es villamosvonal rekonstrukcióját végző kivitelező lezárja az új Szent Ferenc utcai körforgalom és a Bem utca csatlakozását; az eddigi ideiglenes burkolatot cseréli végleges bazaltbeton burkolatra a vágányzónában. A munkálatok és az útfelület szilárdulása miatt előreláthatólag két hétig terelőútra irányítják a forgalmat. Autóval a Boldogasszony sugárút Szent Ferenc utcai csomópontja csak egy irányból használható: a sugárútról jobbra lehet kanyarodni a Szent Ferenc utca felé. A sugárút és a Bem utca között mindkét irányban terelő utat jelöltek ki a Galamb utca – Indóház tér – Gőz utca felé. Az Indóház téren kialakított ideiglenes buszmegálló miatt fokozottan figyelni kell a megállást tiltó táblákat, mert a tömegközlekedést akadályozó járműveket elszállítják. A helyi és távolsági buszjáratok, valamint a villamospótló buszok egy sávon áthaladhatnak a körfogalmon. A leszállóhelyek változatlanul a Szent Ferenc utcában maradnak, felszállni azonban új, ideiglenes megállóhelyeken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.