Közélet

Szegedről fizették meg Zuschlag János hallgatását?

Szegedről fizették meg Zuschlag János hallgatását?

2010. április 8., csütörtök
Szegedről fizették meg Zuschlag János hallgatását?

Lados István interjújában megerősítette, hogy Zuschlag János tekintélyes summát kapott az MSZP-től való lelépésért. A március végén nyolc év hat hónap börtönbüntetésre ítélt szocialista politikus volt személyi titkára szerint összesen 180 millió forintot kaphatott Zuschlag, ebből 30 millió az addigi költségeit, a maradék 150 millió pedig a károkozás mértékét fedezte, illetve fájdalomdíjat jelentett azért, hogy egy büntetőügy részesévé vált – olvasható a Hír Tv honlapján.

Mint ismert, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint a vádlottak 75 millió forint állami támogatást szereztek jogosulatlanul.

Zuschlag

időközben megtérítette az általa okozott kár jelentős részét, a nyomozóhatóságnak azonban nem sikerült kiderítenie, hogy a szocialista politikus mindezt milyen eredetű pénzből tette. Csupán annyi bizonyos, hogy az összeget Szegedről utalták Zuschlag János ügyvédjének letéti számlájára - hangzott el a szerda késő este sugárzott interjúban.

További részleteket a Hír Tv honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.