Bulvár

Rátámadt a neki segíteni akaró rendőrökre

Rátámadt a neki segíteni akaró rendőrökre

2010. április 4., vasárnap
Rátámadt a neki segíteni akaró rendőrökre

Egy vérző fejű fiatalemberre lettek figyelmesek a Szegedi Rendőrkapitányság belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos járőrei vasárnapra virradó éjszaka – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 22 éves fiatalember a Kálvária sugárúton egy buszmegállóban állt. A rendőrök odamentek hozzá és megpróbálták megtudni, hogy mi történt vele, mire a fiatalember agresszívvá vált. Az egyenruhások mentőt hívtak, hogy ellássák a sebeit, ám erre az erősen ittas állapotban lévő ember lökdösni kezdte az egyik rendőrt, majd a másikat a nyakánál fogva kapta el. A járőrök végül testi kényszer alkalmazásával vetettek véget a fiatalember támadásának, és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A rendőrök nem sérültek meg. Mint kiderült, a 22 éves férfinak egy korábbi „balhéban” sérült meg a feje, ugyanis az éjszaka folyamán már másokkal is összeszólalkozott. Ekkor a lökdösődés során elesett, így ütötte be a fejét. A Szegedi Rendőrkapitányság a férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kezdeményezett eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészségen, míg az éjszaka történtek miatt garázdaság miatt indult ellene nyomozás. A férfit a mentők a kapitányságon látták el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.