Sport

Labdarúgás: újabb SZVSE-iksz a megye I-ben

Labdarúgás: újabb SZVSE-iksz a megye I-ben

2010. április 27., kedd
Labdarúgás: újabb SZVSE-iksz a megye I-ben

Ismét döntetlent játszott a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a SZVSE-Gyálarét csapata. A vasutasok kétszer is vezettek hazai pályán a Mindszent ellen, sőt, emberelőnybe is kerültek, mégsem tudták megőrizni az előnyt...

Remek mérkőzést vívott egymással vasárnap két hasonló képességű, fiatal, motivált csapat Gyálaréten. A vendég Mindszent lépett föl támadólag a találkozó elején, s miután

Dürgő Péter

góljával vezetést szerzett a SZVSE (mely eltiltás miatt nélkülözte egyik legjobbját,

Völgyi Rolandot

),

Nana Mihály

büntetőből elért találatával hamar egyenlítettek is a látogatók. Hegyesiék ezt követően mezőnyfölényt harcoltak ki, mely a második félidő kezdetén érett góllá:

Szigeti Tamás

volt eredményes. Úgy tűnt, végre újra győzni tudnak a vasutasok, hiszen ekkor már emberelőnyben is játszottak. Ám érdekes módon a kétszeres hátrány megtöbbszörözte a mindszentiek erejét:

Rostás Károly

tanítványai hatalmas akarattal és elszántsággal küzdöttek, s

Mihály Róbert

révén nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem a végén újabb helyzeteket dolgoztak ki, s akár el is vihették volna a három pontot. Ám újabb gól nem esett, így igazságos iksszel zárult az összecsapás.

Sahin-Tóth Dezső

, a CSLSZ szakmai alelnöke a SZEGEDma.hu-nak elmondta: a két együttesben három-három megyeválogatott labdarúgót figyelt meg, ők valamennyien remek teljesítményt nyújtottak. Külön öröm volt számára, hogy népes publikum előtt zajlott a valóban a sportág minden szépségét felvonultató, látványos, izgalmas derbi. A SZVSE-Gyálarét ezzel a döntetlennel 41 pontos, s továbbra is az ötödik helyen áll. A következő fordulóban Tiszaszigeten lép pályára a gárda. A meccset május 2-án (vasárnap) 17 órakor rendezik.

A labdarúgó megyei I. osztály 23. fordulójában:

SZVSE-Gyálarét – Mindszent SE 2-2 (1-1)

Gyálarét, 200 néző, vezette: Sechna Gábor.

SZVSE-Gyálarét:

Udvari – Szigeti, Hegyesi Á. Virág, Ágoston – Dürgő, Kenderesi (Mangó), Simon, Lajkó (Magyar) – Nomel J. P., Hegyesi Zs.

Edzők:

Kozma Zoltán, Papp Róbert.

Mindszent:

Molnár – Szabó I. (Tóth), Nana, Szabó B. (Katona), Orosz, Galambosi, Mihály, Muzsik (Jernei), Szecskó, Kis, Pataki.

Edző:

Rostás Károly.

Gólszerzők:

Dürgő (17'), Szigeti (59'), ill. Nana (11-esből, 27'), Mihály (80').

Kiállítva:

Pataki (54').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.