Sport

Labdarúgás: kupacsaták és válogatott meccs a megyében

Labdarúgás: kupacsaták és válogatott meccs a megyében

2010. április 21., szerda
Labdarúgás: kupacsaták és válogatott meccs a megyében

Szerdán több mérkőzést is rendeznek Csongrád megyében. Újabb fordulójához érkezik a 2010/2011-es magyar kupa selejtezője, valamint pályára lép a Hágelmann Endre és Major László vezette U15-ös válogatottunk is.

A labdarúgó magyar kupa megyei selejtezőjében ma 17 órától a következő mérkőzéseket rendezik: Tiszasziget – Tisza Volán SC Szeged, Üllés – Kiskundorozsma, Tömörkény – Ásotthalom, Csanytelek – Sándorfalva, SZVSE-Gyálarét – Csanádpalota, Nagymágocs – Hódmezővásárhelyi FC. A továbbjutókat majd három párba sorolják, s az NB II-es Makó FC mellett annak a három párharcnak a győztese jut föl az országos főtáblára. Ugyancsak 17 órakor elmaradt meccset pótolnak a megye I-ben, a Tápé a Mindszentet fogadja. A Csongrád megyei U15-ös válogatott nemzetközi mérkőzést játszik 15 órakor Sándorfalván, az ellenfél a romániai UTA Arad lesz. A történésekről természetesen beszámolunk az este folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.