Bulvár

Kék hírek: közel 600 kg vasat lopott

Kék hírek: közel 600 kg vasat lopott

2010. április 27., kedd
Kék hírek: közel 600 kg vasat lopott

Tetten ért, majd a rendőrség kiérkezéséig visszatartott egy férfit annak a hódmezővásárhelyi telephelynek a tulajdonosa, ahová az 56 éves gyanúsított immár harmadjára ment vissza vasat lopni - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az Erzsébet úti telephely tulajdonosa tegnap kora délután jelentette be a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy tetten ért egy férfit. A kiérkező rendőrök igazoltatták az 56 éves tolvajt, aki elismerte, hogy rövid időn belül immár harmadjára járt hívatlanul a cégnél, az eltulajdonított vasat pedig egy felvásárló helyen értékesítette. A rendőrök ennek ellenőrzése során megállapították, hogy az 56 éves gyanúsított az elmúlt egy hónapban közel 600 kg vasat adott le. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt körözte azt a 32 éves hajléktalan nőt, akit tegnap az esti órákban fogtak el a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei a Kodály Zoltán utcán. A rendőrség ügyeletére lakossági bejelentés érkezett, hogy egy férfi a fűben fekszik. A helyszínre érkező rendőrök három hajléktalant igazoltattak, köztük a 32 éves nőt. A rendőrség őrizetbe vette, további sorsáról a körözést elrendelő hatóság dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.