Jobbik: teljesen leépíteni a szegedi „szoci bázist”

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom részéről Molnár Áron, a szegedi 3. választókerület képviselőjelöltje és Varga Antal, a szegedi Jobbik alelnöke értékelte az eredményeket, kiemelve külön, hogy konstruktív ellenzék lesznek, de minden olyan ügyet támogatnak, amely a nemzet érdekeit szolgálja.

„Először szeretnék gratulálni minden szimpatizánsnak, akik az elmúlt 3 hónapban dolgoztak, segítették a Jobbikot. Az eredmények nem okoztak meglepetést, úgy alakultak, ahogy az az első forduló után várható volt. Egyedül az szomorít el egy kicsit, hogy a saját szülőhelyemen, Algyőn a várakozáson alul teljesítettem” – szögezte le Molnár hozzátéve, hogy minden olyan ügyet támogatni fognak, melyek a nemzet érdekeit szolgálják. Ezen kívül a Jobbik kíméletlenül szembesíti majd a Fideszt ígéreteivel, és kiemelten kezeli majd például a 2015-ben lejáró földmoratórium problémáját. „Szegeden is nagy feladat vár ránk, hogy a megmaradt erős szegedi szoci bázist leépítsük” – fűzte hozzá Varga.

A Jobbik három jelöltje egyébként egyaránt a harmadik helyen végzett a még érintett körzetekben. Fazekas Ferenc Makón 13,05, Zagyva Gyula Szegeden az 1-esben 4,69, Molnár Áron a szegedi 3-as körzetben 6,38 százalékot szerzett a második fordulóban.

Előző sztori

A Pick Szeged bejutott a bajnoki döntőbe – Marjanacot kórházba szállították

Következő sztori

Hatalmasat buktak a szocialisták Szegeden + VIDEÓ, FOTÓK